• Cancel
    Filter
Filter

14. ONLİNE TABLO MÜZAYEDESİ

14. ONLİNE TABLO MÜZAYEDESİ 28 HAZİRAN 2024 saat 21:00'a kadar internet sitemizden pey verebilirsiniz. 
21:02 itibariyle canlı müzayedemiz başlayacaktır.

Komisyon Oranı: % 10

ÜRÜNLERE %20 KATMA DEĞER VERGİSİ EKLENECEKTİR!!!

NOT: PEY SİLME, SATIŞ İPTALİ, CAYMA HAKKI veya ALIMDAN VAZGEÇME söz konusu değildir. ürünler olduğu hali ile satılmaktadır.

"ÖDEME SÜRESİ MÜZAYEDE BİTİMİNDEN SONRA 5 İŞ GÜNÜDÜR

  • Category: RESİM
Lot: 1 » RESİM

Melikşah YILDIRIM (1978-)

Tuval üzeri yağlı boya
100x70

Melikşah YILDIRIM(1976-)

1976 Elazığ’ da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Elazığ’ da tamamladı. Türkiyede Grafik Tasarım bölümünü bitirdikten sonra, Azerbaycan Bakü’ de Resim ve Heykel Bölümünde öğrenimine devam etti. Eğitimini tamamladıktan sonra Rusya’ da karakalem, Hindistan’ da ağaç oymacılığı ve heykel eğitimi alarak, doğu ülkelerinde kendini geliştirmeye devam etti. Yurt içi ve Yurt dışında birçok sergiye katıldı ve sosyal sorumluluk ve yardım projelerinde yer aldı. Halen Ankara ve Mersin’ de kendi stüdyosunda çalışmalarına devam etmektedir.

Details
Lot: 3 » RESİM

Gülsüm DOĞANER(1988-)

Angel
Tuval üzeri yağlı boya
100x80

Gülsüm DOĞANER(1988-)

1991 – 1997 yılları arasında Almanya’da yaşadı.

Anasınıfı - ilkokul 2.sınıfa kadar Rudolf - Wissel Grundschule okulunda okudu ve resim eğitimine orada başladı.

1997 yılında Türkiye’ye dönüş yapmasıyla beraber ilk,orta okulunu İbrahim Yapıcı’da devam etti.

Lise eğitimini ise Konya Çimento Anadolu Güzel Sanatlar Lisesinde tamamladı.

2010 yılında Selçuk Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Resim İş Öğretmenliği bölümünü kazandı.

2018 yılında Necmettin Erbakan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Anabilim Dalında Resim bölümde Yüksek Lisans eğitimini devam ettirmektedir.

 

Eğitim - öğretim hayatı boyunca birçok sergilere katıldı. Şuanda özel sanat merkezinde çocuk – sanat gelişimine katkıda bulunacak dersler vermektedir.

 

Sanatçı eserlerinde kadın figürlerini betimlemektedir. Günümüzde tolumda kadına karşı verilen değer önemleri yansıtmaktadır ki maalesef kadına karşı şiddet tecavüz olayları oldukça görülmektedir. Eserlerinde kadına yönelik şiddeti, tecavüz ve toplumda yalnızlaştırılan kadınları eserlerine yansıtmıştır. Eserlerinde toplumu eleştirildiği görülmektedir. Dışavurumcu bir tavır sergilediği görülmektedir.

Details
Lot: 5 » RESİM

Mehmet SAĞ(1968-)

Tuval üzeri akrilik boya
30x30

Mehmet SAĞ(1968-)

1968 yılında Mersin’de doğdu. 1993 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Resim-İş Öğretmenliği Bölümü’nden mezun oldu. 1994’te Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim Bölümü’nde Asistan olarak göreve başladı. 1998’de Pamukkale Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Güzel Sanatlar Eğitimi Programı’nda Yüksek Lisansını tamamladı. 2009’da Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Resim-İş Eğitimi Doktora Programından mezun oldu. Ulusal ve Uluslararası yüzün üstünde karma resim sergisinde eserleri sergilenen sanatçı, ulusal ve uluslararası birçok resim çalıştayına katıldı. Eserleri birçok dergide ve kitapta kapak ve sayfa tasarımı olarak basıldı, poster olarak dağıtıldı. Ulusal ve uluslararası dergilerde “Sanat, Sanat Eğitimi, Türk Resmi ve Kültürü” üzerine yazılar yazdı. “Türkler Renklerin Efendisidir” çıkışıyla birçok konferans verdi, kişisel sergiler açtı. Türk resminin ve sanatının geleceğini Türk kültürünü oluşturan temel düşünce biçiminin oluşturacağı savını bilimsel materyaller ışığında savundu. Sanatçı, halen Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümünde sanatsal ve akademik çalışmalarını sürdürmektedir.

Details
Lot: 11 » RESİM

Şeref YETER(1991-)

Anıtlaşmak
Tuval üzeri akrilik boya
48x80

Şeref YETER(1991-)

1991 yılında Gaziantep’te doğdu. İlköğretim ve ortaokul eğitimini bulunduğu ilde tamamladı. Ortaokulda çizimleriyle resim öğretmenin dikkatini çekmeyi başardı. Kısa süreli resim eğitimi kursu alarak Gaziantep Ticaret Odası Güzel Sanatlar Lisesini başarıyla kazandı. 4 yıllık lise resim eğitimini devamında Adana Çukurova Üniversitesi Resim-İş Öğretmenliği Ana Bilim Dalında hem Grafik Bölümü hem de Resim Öğretmenliğini başarıyla tamamladı. Kısa süreli grafik ve matbaa ajanslarında tasarım üzerinde çalıştı. 2014 yılında Gaziantep’e Resim Öğretmeni olarak Acaroba Kenan Öztürk ÇPAL’de göreve başladı. 2020 yılında Gaziantep içerisinde Aysel İbrahim Akınal Güzel sanatlar lisesinde çalıştı. 2022 yılı içerisinde yapılan Güzel Sanatlar Lisesi Öğretmen alımı sınavında 1. Olarak Gaziantep Ticaret Odası Güzel Sanatlar Lisesine öğretmen olarak geçiş yaptı. Hala öğretmen olarak devam ederken bir yandan mesleki çalışmalar, yetkinlik ve yeni bilgiler edinmeye duraksız devam etti.

Details
Lot: 21 » RESİM

Sinan BALTA(1984-)

Kağıt üzeri sulu boya
21x26

Sinan BALTA(1984-)

1984 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul’un kendine has mimarisini Suluboyanın doğal renk geçiş ve lekeleriyle birleştirip kendine özgü bir tarz oluşturmuştur. Bir süre Işıl Özışık’tan ders almıştır.Evindeki atölyesinde resim çalışmalarına devam etmektedir. Uluslararası Suluboya Derneği Üyesidir. 2017 IWS-Turkey ve Gaziantep Belediyesinin ortak düzenlediği Uluslar arası Zeugma Festivalinde Genç Türk Sanatçı ödülünü almıştır. İstanbul’da suluboya çalışmalarına devam etmektedir.

Details
Lot: 24 » RESİM

Şenol SAK(1964-)

Karton üzeri karışık teknik
13x16

Şenol SAK(1964-)

1964 yılında Bolu’da doğdu. Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Resim-İş Eğitimi Bölümü’nden mezun oldu.
1993’den itibaren 27’ü Türkiye’de,  7’si de yurt dışında 34 Kişisel sergi açtı. 30’dan fazla ülkede 300’nin üzerinde karma ve grup sergileri, çeşitli bianel, trianel ve sanatsal etkinliğe katıldı. Ulusal ve uluslararası ödüller aldı.
Çalışmaları, çok sayıda kitap ve katalogda yayınlandı.
Yurtiçi ve yurtdışındaki çok sayıda özel ve resmi koleksiyonda eserleri bulunan Sak, (A.I.A.P) Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği ve GESAM üyesidir.
Yaklaşık 25 yıldan bu yana, çalışmalarında sadece “balık” formunu kullanmaktadır.

Details
Lot: 27 » RESİM

Mine ÖZGEN

Tuval üzeri akrlik boya
40x40

Mine ÖZGEN

İzmir' de doğdu. OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünden mezun olduktan sonra Görsel Sanatlar Öğretmeni olarak çalışmaya başladı. İstanbul Gelişim Üniversitesinde "Yetenek Gelişiminde Görsel Sanatlar Eğitiminin Önemi” konusundaki teziyle yüksek lisans yaptı.

Eserleriyle ulusal ve uluslararası bienal, sanat fuarı ve sergilere katıldı. Fransa, İtalya, Macaristan, Avusturya, Çek Cumhuriyeti ve Slovakya' da gerçekleştirilen bilim, kültür ve sanat eserleri araştırma proje ekibinde yer alan Özgen, üstün ve özel yeteneklilerin eğitimi alanında birçok sempozyum, çalıştay ve kongrede bildiriler sundu. Aynı zamanda birçok sosyal sorumluluk projesine eğitimci ve sanatçı olarak destek vermekte olan Özgen, Sinop Bilim ve Sanat Merkezi Görsel Sanatlar Atölyesinde üstün yetenekli öğrencilere eğitim vermekte ve sanatsal çalışmalarını sürdürmektedir.

Details
Lot: 30 » RESİM

Erkin KESKİN(1969-)

Tuval üzeri karışık teknik
120x100

Erkin KESKİN(1969-)

1969      Artvin, Şavşat doğumludur.

1992      Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim – İş Eğitimi Bölümü (lisans)

1996      Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Grafik Anasanat Dalı (yüksek lisans)

Halen Uludağ Ünv. Eğt. Fakültesi Resim İş Eğitimi Anabilim Dalı’nda öğretim elemanı olarak görevini sürdürmektedir. Birçok çalışması, ulusal ve uluslararası müzelerde yer almaktadır.

Details
Lot: 42 » RESİM

Mehmet Ali YILDIZ(1994-)

Tuval üzeri yağlı boya ve ateş
70x50

Mehmet Ali Yıldız, 1994 yılında İstanbul’da
doğdu. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar
Fakültesi Resim Bölümü’nden derece ile mezun
oldu. 2024 yılına kadar 3 kişisel sergi yaptı.
Çalışmalarını İstanbul’daki atölyesinde

sürdürmektedir.

Details
Lot: 44 » RESİM

Yağız SEİS(1995-)

Uğurlama
Tuval üzeri karışık teknik
100x100

Yağız SEİS(1995-)
1997 yılında İstanbul’da doğdu.İstanbul Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi (ADGSL) Resim Bölümünden 2015 yılında mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi Resim-İş Eğitimi bölümü Heykel Anasanat dalında eğitimimi 2020 yılında tamamladı.Mezun olduktan sonra çalışmalarını İstanbul, Kadıköy’ de kendi atölyesinde resim ve heykel alanlarında devam ettirmektedir.

Details
previous
Go to Page: / 4
next