• Vazgeç
    Filtrele
Filtrele

15. ONLİNE TABLO MÜZAYEDESİ

15. ONLİNE TABLO MÜZAYEDESİ 5 TEMMUZ 2024 saat 21:00'a kadar internet sitemizden pey verebilirsiniz. 
21:02 itibariyle canlı müzayedemiz başlayacaktır.

Komisyon Oranı: % 10

ÜRÜNLERE %20 KATMA DEĞER VERGİSİ EKLENECEKTİR!!!

NOT: PEY SİLME, SATIŞ İPTALİ, CAYMA HAKKI veya ALIMDAN VAZGEÇME söz konusu değildir. ürünler olduğu hali ile satılmaktadır.

"ÖDEME SÜRESİ MÜZAYEDE BİTİMİNDEN SONRA 5 İŞ GÜNÜDÜR

Lot: 1 » RESİM

Şahin PAKSOY(1952-)

Tuval üzeri yağlı boya
90x120

Şahin PAKSOY(1952-)

Önemsiz insanların önemli ressamı olarak anılan 1952 doğumlu Şahin Paksoy, küçüklüğünden beri resim sanatıyla ilgilenmesine rağmen sanat öğrenimine 1973-1980 yılları arasında İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi’nde seramik eğitimi ile başlamıştır. 1980 yılında, öğrenciliğine devam ederken açtığı ilk sergisinden itibaren yurtiçi ve yurtdışında birçok karma ve solo sergilere katılmıştır. Son kişisel sergisini 2013 yılında gerçekleştiren sanatçı, son zamanlarda koleksiyonerliğe ağırlık vermiştir.

Osmanlı’nın minyatür sanatı, Bizans ikonaları ve Selçuklu halıları gibi geleneksel ögelerden  esinlenen Paksoy, gündelik yaşamında karşısına çıkan insanları konu alır. İnsan figürlerinin ön plana çıktığı eserlerinde; kendine has bir dil oluşturarak çoğu zaman geleneksel Anadolu insanının yaşam tarzı ve değerlerini, izlenimlerini duyguları ile harmanlayarak yarattığı kendine özgü diliyle bir öykü anlatmak istercesine resmeder. Yağlı boya kullandığı resimlerindeki figürlerden yola çıkarak figüratif heykeller de yapan sanatçının son ürettiği eserler arasında soyut çalışmalar de yer alıyor.

Detaylar
Lot: 3 » RESİM

Teymur AĞALIOĞLU(1953-)

Tuval üzeri yağlı boya
80x80

TEYMUR AĞALIOĞLU(1953-)

Teymur Ağalıoğlu 1953'de Gürcistan'da doğdu.

1976'da Bakü Ezim-Ezimzade Devlet Ressamlık Okulu ve 1981'de Tiflis Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Resim Bölümü'nden mezun oldu.

Yirmiden fazla karma sergiye katılan sanatçının; T.C. Kültür Bakanlığı, Denizli Belediyesi, Alanya Müzesi, Malezya, Fransa, İngiltere, ABD, Avustralya, İsviçre, Hollanda ve Almanya'da özel koleksiyonlarda eserleri bulunmaktadır.

Detaylar
Lot: 4 » RESİM

Haluk EVİTAN (1952-)

Kağıt üzeri sulu boya
33x21

Haluk EVİTAN (1952-) 

 

1952 yılında İzmit’te doğmuştur. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünde yüksek lisansını tamamlamıştır.

 

1983 yılından itibaren çalışmalarını profesyonel olarak sürdüren sanatçı 40’ı aşkın kişisel sergi gerçekleştirmiştir.

 

Kompozisyonlarını kendi özgün soyut formları ile oluşturan Evitan’ın yapıtlarında geometrik unsurlar belirgin olarak görülmektedir. Genellikle spontane çalışan sanatçı, insanın iç dünyası ile ilgilenir ve bu yönde hareket noktaları oluşturur.

 

Şimdilerde çalışmalarını Ankara’daki atölyesinde sürdürmekte ve aynı zamanda Atılım Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde sulu boya teknikleri üzerine ders vermektedir.

Detaylar
Lot: 5 » RESİM

Hüseyin ÖZEL(1973-)

Tuval üzeri yağlı boya
100x60

Hüseyin ÖZEL(1973-)

1973 yılı Sivas Divriği doğumlu.

İlköğretim Divriği Atatürk Yatılı Bölge İlköğretim okulunda gördü.

Lise öğrenenimini Ankara/Altındağ Yıldırım Beyazıd Meslek lisesinde tamamladı.

Resim ve Heykel çalışmalarına 2007 yılında başladı. Farklı sanatçıların atölyelerinde çalışmalarına devam ettikten sonra kendi atölyesini kurarak aktif sanat çalışmalarını devam ettirdi.

Detaylar
Lot: 6 » RESİM

Hakan TOMAR(1982-)

Tuval üzeri yağlı boya
50x40

Hakan TOMAR(1982-)

1982 yılında İstanbul Kadıköy'de doğdu.

2006 yılında Mustafa Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden mezun oldu. 

26 yıldır resim öğretmeni olarak Milli Eğitim Bakanlığında halen çalışmakta.

Farklı sanatçıların atölyelerine katıldı halen atölye çalışmalarına devam etmekte

Detaylar
Lot: 8 » RESİM

Akdoğan TOPAÇLIOĞLU(1959-)

Tuval üzeri yağlı boya
60x70

Akdoğan TOPAÇLIOĞLU(1959-)

 

Akdoğan TOPAÇLIOĞLU(1959-)

 

1959 yılında Ankara’da doğdu. Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Ana Sanat Dalı’ndan 1983 yılında mezun oldu. Öğrenim sürecinde Söbütay Özer ve Mustafa Ayaz Atölye’lerinde öğrenim gördü. Bu güne değin 38 kişisel sergi gerçekleştirdi. Figüratif anlayıştaki resimlerinde hareket ve desen ilk dikkati çeken unsurlardır. Figür ve fon ilintisinde kullanılan ara elemanlar durağan fonla çılgın tema arasındaki pasajlar şiirsel bir anlam kazandırır resimlerine. Kadın figürleri, atlar, keçiler ve boğalar bu etkiyi yaratan temalarını oluşturur.

Akdoğan Topaçlıoğlu çalışmalarını Ankara’da sürdürmektedir.

Detaylar
Lot: 11 » RESİM

Süleyman ŞAHİN (ÇOBAN RESSAM)(1949-)

Tuval üzeri yağlı boya
60x60

Süleyman ŞAHİN (ÇOBAN RESSAM)(1949-)

İlkokul dördüncü sınıfa kadar eğitim gördü. 1958 yılında Ankara'ya yerleşti, çocuk yaşında geçimini sağlamak için inşaat boyacılığı ve çobanlık yaptı. Resime olan ilgisi ve yeteneği onu bu alana yönlendirdi. Resimlerinde kırsal yaşamı konu olarak ele alması ve geçmişte çobanlık yapması sanat çevrelerinde "Çoban Ressam" adıyla anılmasına neden oldu. İlk sergisini 1968 yılında Ankara'da İş Sanat Galerisi'nde açtı. 1973'te yerleştiği Bursa'da 1986 yılında Ressamlar Sokağı'nı kurdu ve genç ressamların yetişmesine katkı sağladı. Bir kaç kez Paris'e gitti; Roma, Venedik, Torino ve Milano gibi şehirlerde incelemelerde bulundu. 1988 yılında Ankara Valiliği'nin açtığı "Ankara" konulu resim yarışmasında birinci oldu. Anadolu'dan manzaralarıyla tanınan Şahin, renkleri duygusal aktarım için kullandı. Kendi çabasıyla geliştirdiği resimlerinde otodidaktik özellik gözlemlenir. 

Detaylar
Lot: 13 » RESİM

Yücel DÖNMEZ(1954-)

Karton duralite marufle akrilik boya
50x70

Yücel DÖNMEZ(1946-)

 

Yücel Dönmez, 1946 yılında Kars’ta dünyaya geldi. Yapı Enstitüsü’nü bitirdikten sonra Devlet Tatbiki Güzel Sanatlar Yüksek Okulunu birincilikle kazanarak sanat eğitimine başladı. Doğa düzenlemeleriyle Türkiye’de ilk Land Art çalışmalarını yapan Dönmez, eserlerinde renkleri özgürce kullanarak, yüzeydeki lekelerin dengesizliği içinde denge yaratmayı amaçlıyor ve yan yana gelen renklerin insan psikolojisi üzerindeki etkilerini sorguluyor.

Yücel Dönmez, resimlerinde kendi coğrafyasından, kültüründen, göreneklerinden, geçmişinden faydalanıyor ve bu esinlenmeyi evrensel bir değere taşımak istiyor. Özgürce kullandığı renklerin, yüzeydeki lekelerin dengesizliği içinde denge yaratarak, bir araya getirdiği renklerin insan psikolojisi üzerindeki etkilerini sorguluyor. İçgüdüleriyle çalışan sanatçı, aradığı hassas dengeyi kurduğu çalışmalarının sonunda, tuval veya malzeme üzerine attığı ilk lekenin, devasa bir bitki veya bir dağ gibi büyüdüğünü gördüğünde resim tamamlanmış oluyor. Dönmez’in eserleri, ortaya çıktıkları zamandaki Dönmez’in ruh hâlini sergiliyor. Eğer çok neşeli bir anında yapmışsa eseri cıvıl cıvılken, tam tersi olduğunday mutlaka bir karamsarlık beliriyor.

Resimlerinde ebru, hat, kaligrafi, tuğra, süsleme sanatı ve Bizans’tan etkiler görülüyor. Temelde geleneksel sanatlardan yola çıkarak çağdaş anlamda geliştirmiş olduğu sentezleri yaratıyor. Kamusal alanlarda da çalışmalarını gerçekleştiren sanatçı, resimlerinde kendi geliştirdiği teknik ve üslûbu kullanarak, özgünlüğüyle sanat dünyasındaki yerini alıyor. Osmanlı hat sanatı, Tura, dekoratif sanat, süsleme, ebru, dokuma gibi geleneksel Türk sanat formlarına ait unsurların yer aldığı eserler, birbiriyle renkli bir bütünlük içinde sınırsız duygu ve düşünce barındırıyor. Yücel Dönmez sanatı, sıra dışı, gerçeküstü ve dramatik bir dünya olarak bizlere yansıtıyor. Türk-İslam sanatının çağdaş sentezlerini ilk kez The Art Institute of Chicago’da (Temmuz 1987) gösteren sanatçının bu tekniği, yenilikçi yapısıyla ABD ulusal kanallarında da yerini alıyor.

Detaylar
Lot: 14 » RESİM

Tanya DONÇOVA çağdaş rus ressam

Tuval üzeri yağlı boya
50x35

Tanya Doncova 
Kazakistan doğumlu Çağdaş Rus Ressam.

Resimleri empresyonist tarzda, renklerin ve ışığın oyunuyla izleyeni büyülüyor.

Enerjik fırça darbeleri, canlı bir manzara yaratır: gökyüzü hafif ve havadardır, renk geçişleri yumuşaktır; su, ışıltılar ve yansımalarla doludur. Renkler ve ışık, bu anın güzelliğini aktararak sıcaklık ve uyum hissi yaratır.

İstanbul'da resim çalışmalarını kendi atölyesinde sürdüren sanatçı son yıllarda eski Osmanlı Dönemi'ne ait mekanları ve insanların yer aldığı tabloları başarıyla oluşturuyor.

Detaylar
Lot: 23 » RESİM

Ekrem KADAK(1957-)

Dervişler Gezirken'
Tuval üzeri yağlı boya
105x70

Ekrem Kadak

1957’de Niksar’ın Yazıcık Kasabası’nda doğdu.

1979 Samsun Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü’nü bitirdi.
Anadolu Üniversitesi’nde lisans tamamladı.

Çalışmalarını Ankara’daki atölyesinde sürdürmektedir.
Altı yıldır Kapadokya-Uçhisar’da çalışmalarına devam etmektedir.

1985’ te başlayan Anadolu Sergileri, 1990 yılından itibaren büyük kentlerde devam etmiştir.

Üçü yurt dışında olmak üzere, 25 kişisel sergi yaptı. 50’ye yakın karma ve grup sergilerine katıldı. Son kişisel sergisini (Ten ve An) İstanbul Dolmabahçe Sarayı Sanat Galerisi’nde gerçekleştirdi. Son çalışmalarını “Bir İmgenin Ten Halleri” olarak tanımlamaktadır. Araştırmalarını ve çalışmalarını bu alanda sürdürmektedir.

Detaylar
Lot: 24 » RESİM

Hüseyin ELMAS(1967-)

Tuval üzeri karışık teknik
120x100

Hüseyin ELMAS(1967-)

1967 yılında Anamur’da doğdu. 1990’da Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitimi Bölümünden mezun oldu. 1991’de Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitimi Bölümüne Araştırma Görevlisi olarak atandı. Aynı Üniversite’nin Sosyal Bilimler Enstitüsü Resim Eğitimi Anabilim Dalı’nda; 1994’te yüksek lisansını, 1998’de “Çağdaş Türk Resminde Minyatür Etkileri” konulu tezle doktorasını tamamlayıp “Bilim Doktoru” unvanı aldı. 1999’da Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı’na Yrd. Doç. Dr. unvanıyla öğretim üyesi olarak atandı. 2005 yılında Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel ve Resim Bölümleri kurucu öğretim üyeliği ve bölüm başkanlıkları ile aynı fakültenin dekan yardımcılığı görevine atandı. Bu görevlerini 2013 yılına kadar sürdürdü. 2008 yılında Doçent, 2013 yılında ise Profesör unvanı aldı. 2013-2016 yılları arasında Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı görevini yürüttü. 2020 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü’ne atandı. Günümüze değin 25 kişisel sergi gerçekleştirdi; 300’den fazla ulusal ve uluslararası karma resim sergisine katıldı. Yurt içi ve yurt dışı sanat kolonilerine katılıp çalışmalarda bulundu. Eserleri özel ve resmi koleksiyonlarda, müzelerde bulunan sanatçı, halen çalışmalarına Ankara’da devam etmektedir.

Detaylar
Lot: 26 » RESİM

Necdet ÖKSÜZ(1956-)

Kırmızı Kedi Tuval üzeri yağlı boya
100x70

Necdet ÖKSÜZ(1956-)

 Necdet Öksüz 1956 yılında Eskişehir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Eskişehir’de okuyan sanatçı 1981’de bugünkü Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi olan Devlet Tatbiki Güzel Sanatlar Yüksek Okulu Resim Bölümü’nden mezun oldu.

 Sanatçı, eserlerinde ağırlıklı olarak akıtma tekniği kullanarak tuval üzerine yağlı boya çalışmaktadır. Eserlerindeki amacı denizi işlemektir. Denizin renklerini, ışığını, dokusunu vermenin yanında denizin dalga hali, durgunluğu ve coşkusu gibi çeşitli hallerini eserlerinde izleyiciye aktarır.

 Şimdiye kadar yirmi kişisel sergiye imza atan Öksüz, sanatsal çalışmalarını 2016 yılına kadar İstanbul’da sürdürmüş ardından Marmaris’e taşınmıştır. 2016 yılında İstanbul’a veda etmeden önce Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezinde ‘Deli Deniz’ isimli kişisel sergisini gerçekleştirmiştir. Ardından 2019 yılında Marmara Belediyesi Kültür ve Sanat Evi’nde “Vorteks” adlı son kişisel sergisini açmıştır. Şu an Marmaris’in Selimiye köyünde yaşayan ressam, sanatsal çalışmalarına orada devam etmektedir.

Detaylar
Lot: 27 » RESİM

Ayşe EKŞİ ŞİMŞEK

Masal Şehri Kadınları
Tuval üzeri akrilik boya
80x80

Sinop’ta doğdu, ilk ve orta öğrenimini Sinop’ta tamamladı.1994 yılında sanat eğitimini almaya başladığı Karadeniz Teknik Üniversite de den 1998 yılında mezun oldu ve Resim öğretmeni olarak çalışmaya başladı. İlk kişisel sergisini 2003 yılında açtı ve çeşitli karma sergilere katıldı. Halen Sinop’ta sanat çalışmalarına devam etmektedir.

Detaylar
Lot: 30 » RESİM

Mürşide İÇMELİ(1930-2014)

5/10 Gravür baskı
40x45

Mürşide İÇMELİ(1930-2014) 

 

1930 yılında İstanbul'da doğdu. Resim çalışmalarına 1947 yılında İstanbul Çapa Kız İlköğretmen Okulu resim seminerinde başladı. Yıl sonunda seminerin kapanmasıyla Bursa ve Konya Kız İlköğretmen Okularında öğrenimine devam etti. 1950 yılında yetenek sınavıyla girdiği Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü’nden 1953 yılında resim-iş öğretmeni olarak mezun oldu.

Bir süre Afyon Lisesi’nde resim-iş öğretmenliği yaptıktan sonra, 1959 yılında Ankara Gazi Eğitim enstitüsü’ne grafik asistanı olarak girdi. Hükûmet bursu ile özgün baskıresim dalında araştırma, inceleme ve ihtisas yapmak üzere 1960 yılında Madrid’e gitti. Madrid Güzel Sanatlar Akademisi gravür atölyesi ve Güzel Sanatlar Milli Okulu litografi (taşbaskı) atölyelerine devam etti.

Yurda döndükten bir yıl sonra 1962’de bu kez Grafik sanatlar dalında yetiştirilmek üzere Londra'ya gönderildi. Central School Art and Design'ın Grafik Sanatları Bölümünde İllüstrasyon dalında ihtisas yaptı. 1965 yılında yurda döndüğünde Gazi Eğitim Enstitüsü Resim-İş Bölümü Grafik Sanatları Öğretmeni olarak göreve başladı. 1986 yılına kadar bu görevine devam eden Mürşide İçmeli, ilk kişisel sergisini 1976'da gerçekleştirdi.

Doktora’ya eşdeğer olan Sanatta yeterlik unvanını 1985’te aldıktan hemen sonra 1986'da profesör olarak Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Grafik Bölümü Öğretim Üyesi olarak çalışmaya başladı. Çok sayıda ödül alan ve Devlet Resim ve Heykel Sergileri seçici kurul üyeliği de yapan sanatçı, kendi isteği ile 1995 yılında emekli oldu.

Emekliliğinden bu yana kendi özel atölyesinde çalışmalarını sürdürürken 10 Aralık 2014 çarşamba günü ardında yüzlerce sanat eseri bırakarak Ankara'da öldü.

Detaylar
Lot: 33 » RESİM

Basri ERDEM(1948-)

4/15 Taş baskı
40x60

Basri ERDEM(1948-)

 

1948 Lüleburgaz- Akçaköy doğumlu olan sanatçı, ilköğreniminin ardından, girdiği altı yıllık Kepirtepe İlköğretmen Okulu’nun sınavını kazanarak yatılı okuma hakkını elde etti. Okula kaydını yaptırarak; üç yıl boyunca öğrenim gördü. Öğretmen okullarının güzel uygulamalarından biri olan yeteneğe yönlendirme uygulamasından yararlanarak öğretmen okulunun üçüncü sınıfından dördüncü sınıfa geçerken; ders notlarının aritmetik ortalamasının yüksek oluşuna paralel resim yeteneğinin öğretmenleri tarafından keşfi ile 1963 yılında yetenek sınavıyla İstanbul Ortaköy İlköğretmen Okulu resim seminerine girdi. Kültür ve pedagojik derslerinin yanı sıra ağırlıklı olarak haftada sekiz saat da resim derslerinde temel sanat eğitimi aldı. 1966 yılında sınıf öğretmeni olarak mezun olan Erdem, bir yıl ilkokullarda sınıf öğretmenliği yaptı.

Almış olduğu sanat eğitiminin dürtüsü ile şimdiki adı Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi olan dönemin İstanbul Atatürk Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü’nün uygulamalı yetenek sınavını kazanarak 1967 yılında bölüme kaydını yaptırdı. Yatılı öğrencilik yıllarında Ziya Mayadağ, Selahattin Taran, İlhami Demirci, Malik Aksel, Osman Zeki Çakalo ve Süleyman Saim Tekcan gibi birbirinden değerli sanat eğitimcileri ve sanatçılardan dersler aldı.  Üç yıl gördüğü resim eğitiminin ardından resim öğretmeni olarak mezun olup; 1970 yılından 1974 yılına kadar Urfa Kız İlköğretmen Okulu’nda resim öğretmenliği yaptı. Milli Eğitim Bakanlığı’nın eğitim enstitülerine eleman kazandırmak amacıyla açmış olduğu sınavı başararak; 1974 yılında İstanbul Atatürk Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü, Grafik Dalı öğretmenliğine atandı. Altı yıl sonra Atatürk Yüksek Öğretmen Okulu öğretmenliğine atanan Basri Erdem, 1985 yılında Marmara Üniversitesi’nde Lisans tamamladı. 

Doktoraya eşdeğer Sanatta yeterlik unvanını 1986’da alan sanatçı, 1. Asya Avrupa Bienali’ne katıldı. 1987 yılında Doçent 1997 yılında da Profesör oldu. Yurt dışında çeşitli sanat etkinliklerine katılarak eserleri sergilenen Erdem, 2007 yılına kadar Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü’nde öğretim üyesi olarak çalıştıktan sonra, kendi isteği ile emekli oldu. Fevziye Mektepleri Vakfı üniversitesi olan Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü’nde öğretim üyesi olarak görev yaptıktan sonra özellikle gerçekleştirmek istediği müze ve atölyeler oluşturmak amacıyla Akademik yaşamına nokta koydu.

Tanınmış sanat galerilerinde 20’üzerinde kişisel sergi açan akademisyen sanatçının, yurtiçi ve yurtdışında bir çok müze ve koleksiyonda eserleri bulunuyor.

Halen doğduğu Akçaköy’e kurduğu sanat evi ve İstanbul Maltepe’de kendi olanaklarıyla  kurduğu  uluslararası sanat atölyelerinde

Detaylar
Lot: 40 » RESİM

Mehmet DEMİR(1995-)

Tuval üzeri akrlik boya
50x50

Mehmet DEMİR(1995-)

 

1995 yılında Gaziantep’te doğmuştur. Lise eğitimini 2009-2014 yılları arasında Gaziantep Güzel Sanatlar Lisesi’nde tamamlamıştır. 2015-2019 yılları arasında Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nde lisans eğitimini tamamlamış olup, 2019 yılında Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Resim Anasanat dalını kazanmıştır. 2021 yılında yüksek lisans eğitimini bitirerek Antalya’da sanat üretimine devam etmektedir. Çalışmalarında toplumun uyumsuzluğuna karşı çıkarak formlardan ve renklerden oluşan kompozisyonlar görülmektedir.

Detaylar
Lot: 42 » RESİM

Cemal TOY(1969-)

Tuval üzeri yağlı boya
50x35

Cemal TOY(1969-)

 

1969 yılında Kütahya’da doğdu. 1991 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünden mezun oldu. Cemal Toy yurt içi ve yurt dışında birçok karma ve kişisel sergiye katıldı.

Resimlerinde bütün bir insanlık macerasının; yok olmuş veya olmaya yüz tutmuş kültürlerin sembolleriyle işaret ettiği gerçekliğinin izini sürdürmüştür.

İstanbul’un dünden bugüne kültürel dokusunu resimlerinde geleneksel ve modern bir üslupla yansıtıyor.

Detaylar
önceki
Sayfaya Git: / 4
sonraki