• Vazgeç
    Filtrele
Filtrele

18. ONLİNE TABLO MÜZAYEDESİ

18. ONLİNE TABLO MÜZAYEDESİ 19 TEMMUZ 2024 saat 21:00'a kadar internet sitemizden pey verebilirsiniz. 
21:02 itibariyle canlı müzayedemiz başlayacaktır.

Komisyon Oranı: % 10

ÜRÜNLERE %20 KATMA DEĞER VERGİSİ EKLENECEKTİR!!!

NOT: PEY SİLME, SATIŞ İPTALİ, CAYMA HAKKI veya ALIMDAN VAZGEÇME söz konusu değildir. ürünler olduğu hali ile satılmaktadır.

"ÖDEME SÜRESİ MÜZAYEDE BİTİMİNDEN SONRA 5 İŞ GÜNÜDÜR

Lot: 52 » RESİM

Meltem AKKAYA(1971-)

Tuval üzeri yağlı boya
70x50

Meltem AKKAYA(1971-)

1971 yılında İzmir'de doğdu. Lisans eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi'nde tamamladı. Yüksek Lisans programını DEÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde tamamladı. Sanatta Yeterlik programını DEÜ Güzel Sanatlar Fakültesinde gerçekleştirdi. 2005 yılında Adnan Menderes Üniversitesi'ne okutman olarak girdi. Halen aynı üniveristede profesör olarak çalışmaktadır. Ödülleri bulunan sanatçı seçkin yurtdışı ve yurtiçi fuarlara katılmaktadır. Yurtdışı kişisel ve karma sergileri de bulunmaktadır.


Sanatçı, cosmos ve destruction konularına odaklanarak eserler yaratmıştır. Yapıbozum olarak adlandırılan destruction eserlerinde, farklı algı biçimleriyle öznenin yeniden üretilmesini ele almıştır. Nesnel rastlantıların yer aldığı kompozisyon biçimlerinde, renkler de kendi içinde yapıbozuma uğratılmıştır. Cosmos kavramı ise uyum ve uyumsuzluk karşıtlığının resimdeki yansımasıdır. Yaşamda deneyimlediğimiz bilinçli ve bilinçdışı algıların soyut ve imgesel ifadelerinin kozmik görünüşlerini yansıtmaktadır. Sanatçı, toplu öyküler veya yalnızlaştırılmış bedenler üzerinden yarattığı karşılaşmalarla yeni yapısal örüntüler oluşturmaktadır.

Detaylar
Lot: 57 » RESİM

Ferman AYDIN(1965-)

Kağıt üzeri sulu boya
26x35

Ferman AYDIN(1965-)

1965 yılında Ardahan’da doğdu. Kendisini ve sanatını geliştirmek amacıyla alanında kendini kanıtlamış hocalarla çeşitli atölyelerde çalışmaya başladı. Tarihi güzellikleri ve doğal yaşamı anlattığı; renklerine yüreğinin sesini kattığı yüzlerce eserin altına imza attı.

Sanat hayatını halen kendi atölyesi ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde sanat danışmanlığı, galeri işletmeciliği ile devam ettirmektedir.

Yurt içi ve yurt dışında çok sayıda sergi ve etkinliğe katılarak sanatseverlerle buluştu.

Detaylar
Lot: 60 » RESİM

Bedri Rahmi EYÜBOĞLU(1911-1975)

Yazma üzeri baskı
27X29

Bedri Rahmi Eyüboğlu (1911, Giresun - 21 Eylül 1975, İstanbulTürk ressam, yazar ve şairdir.

İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi'nde başlayıp Paris'te sürdürdüğü resim öğreniminin ardından yurda dönmüş ve yaşamı boyunca Güzel Sanatlar Akademisinde ders vermiştir. Özellikle El Baskı Yazmacılık, gravür, seramik, heykel, vitray, mozaik, hat, serigrafi, litografi gibi birçok formlarda eserler üreten sanatçı, geleneksel süsleme ve halk el sanatlarında seçtiği motifleri yapıtlarında Batı'nın teknikleriyle birleştirerek kullandı. Şiirlerinde de halk kaynağından beslendi; masallardan, söylencelerden, türkülerden yararlanarak, doğa tutkusunu, insan sevgisini, yaşama sevincini, toplumsal sorunları yansıttı.

Milletvekili Mehmet Rahmi Eyüboğlu'nun oğlu, yazar ve çevirmen Sabahattin Eyüboğlu ve ilk kadın mimarlardan Mualla Eyüboğlu'nun kardeşi, ressam Eren Eyüboğlu'nun eşidir.

Detaylar
Lot: 61 » RESİM

Tamer DERİCAN(1970-)

Tuval üzeri akrilik boya
25x25

Tamer DERİCAN(1970-)

1970 yılında Eskişehir’de doğdu.
1995 yılında Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü’nden mezun oldu.
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde pedagojik formasyon eğitimi aldı.
2010 yılında Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Grafik Bölümü’nde yüksek lisansını tamamladı.
Ulusal ve uluslararası çeşitli sanat çalıştaylarına katılmış, resimleri yurt içinde ve yurt dışında düzenlenen çeşitli jürili yarışmalarda sergilenmeye değer görülmüştür.
10 kişisel sergi ve 80'in üzerinde karma sergiye katılmıştır.
Çeşitli resmi ve özel koleksiyonlarda eserleri yer almaktadır.
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kent Belleği Müzesi'nde, Trakya Üniversitesi İlhan Koman Heykel ve Resim Müzesi'nde birer eseri daimi olarak sergilenmektedir.
22. International Biennial of Humour and Satire in the Arts 2015, Gabrovo Bulgaristan sanat jürisinin seçtiği eseri müze koleksiyonunda yer almaktadır.
2016 yılında Romanya’da gerçekleştirilen BIAMT "International Biennial of Miniature Arts Timisoara" yarışmasında eseri ile mansiyon almıştır.
Eskişehir Sanat Derneği 2018 resim ödülünün sahibidir. 

Sanatçı; resimlerindeki figürlerde; teknolojik değerlerin egemen olduğu günümüz toplumu robotlaşmış insanının, aslında çoşkulu, neşeli, gülebilen bir tarafının da olduğu, fakat çeşitli sebeplerle bu duygularının büyük bir kısmının körelmesi veya yitirilmesi sonucunda ortaya çıkan kaosun etkileriyle bu duygulara duyulan özlemin yansımaları görülür. Genel olarak sanatçının resimlerinde kullandığı renkler, biçimler, ifadeler ve kullandığı yüzey arasında oluşturduğu sağlam ilişkiyle ortaya çıkan kompozisyonlar resimsel anlatımı da tam olarak desteklemektedir. Tamer Derican, neşeli figürleriyle; bizleri modern toplumun kaotik ortamından sıyırarak, insanı en yalın haliyle düşünmeye ve onun karmaşık görünen dünyasını sorgulamaya yönlendirmektedir. Resimlerinin genelinde uykuda görülen düşleri andırır yarı-gerçek görüntüler ile, farklı kalıplara sokulmuş figür yorumları, özellikle gerçeküstücü ressamlarda tanık olduğumuz bir tür ”oneirizm”i düşündürür bizlere. Ancak ondaki bu eğilimin, bilinçli bir seçim değil, spontane bir yaklaşımın sonucu olduğu da unutulmamalıdır…

Detaylar
Lot: 65 » RESİM

Burçak Güner GÖLGELİ(1978-)

Tuval üzeri yağlı boya
50x50

Burçak Güner GÖLGELİ(1978-)

Burçak Güner Gölgeli, 1978 yılında İstanbul’da doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim Bölümü’nden mezun oldu. Anadolu üniversitesi, Felsefe bölümünde öğrenimine devam etmektedir. Birçok karma sergide yer almıştır. Halen çalışmalarını İzmir ve Didim ‘de bulunan atölyelerinde sürdürmektedir.

Detaylar
önceki
Sayfaya Git: / 2
sonraki