• Vazgeç
    Filtrele
Filtrele

DEĞERLİ ANTİKALA&TABLO MÜZAYEDESİ

31. ONLİNE TABLO MÜZAYEDESİ 27 EYLÜL 2024 saat 21:00'a kadar internet sitemizden pey verebilirsiniz. 
21:02 itibariyle canlı müzayedemiz başlayacaktır.

Komisyon Oranı: %10

ÜRÜNLERE %20 KATMA DEĞER VERGİSİ EKLENECEKTİR!!!

NOT: PEY SİLME, SATIŞ İPTALİ, CAYMA HAKKI veya ALIMDAN VAZGEÇME söz konusu değildir. ürünler olduğu hali ile satılmaktadır.

"ÖDEME SÜRESİ MÜZAYEDE BİTİMİNDEN SONRA 5 İŞ GÜNÜDÜR

  • Kategori: RESİM
Lot: 1 » RESİM

Erkan GÜLER(1975-)

Tuval üzerine yağlı boya
70x50

Erkan Güler 1975

 

1995 Trakya üniversitesi elektronik böl. mezuniyet

2004 Mimar Sinan G.S.Ü. resim bölümü mezuniyet

2004 Mimar Sinan G.S.Ü. resim bölümü yüksek lisasns giriş (yarım bıraktı)

2005 İstanbul Devlet Opera Balesi sahne ressamlığı kadrosuna giriş

Detaylar
Lot: 2 » RESİM

Ümmet KARACA(1956-)

Tuval üzerine yağlı boya
55x75

Ümmet KARACA(1956-)

Ümmet Karaca 1956 yılında Gürcistan’da doğdu.

Sanatçı 1978 yılında başladığı Tiflis Yüksek Ressamlar Okulundan 1982’de mezun oldu. 1987 yılında Gürcistan’ın Tiflis şehrinde ilk kişisel sergisini açtı. 1993’te ise Türkiye’deki ilk kişisel sergisini İstanbul’daki Varol Sanat Galerisinde düzenledi. Sonrasında da İstanbul ve Ankara’da pek çok karma sergiye katılmaya ve kişisel sergiler açmaya devam etti.

Ümmet Karaca genellikle tuval üzeri yağlıboya tekniğiyle yaptığı tablolarında İstanbul temasını işlemektedir. Eserlerinde şehrin sokaklarını, insanlarını, doğasını, sosyal yaşamını klasik bir üslupla resmetmeyi tercih etmektedir. Özellikle Büyükada’dan manzaraları resmetmeyi seven sanatçının eserlerini İzlenimci tarzın içinde de değerlendirebiliriz. Karaca genel olarak şehir manzaralarıyla bilinse de natürmort ve portre de çalışmıştır.

Ümmet Karaca halen İstanbul’da yaşamakta ve sanat çalışmalarını sürdürmektedir.

Detaylar
Lot: 3 » RESİM

İBRAHİM TAYFUR(1971-)

Tuval üzerine akrilik boya
60x80

İBRAHİM TAYFUR(1971-)

1971 Adana’da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nden mezun oldu.
Sekiz kişisel sergi açtı. Bir çok karma sergi ve etkinliklere katıldı. Yurt içi yurt dışı özel koleksiyonlarda eserleri bulunmaktadır.
Eserlerini günlük yaşamdan yola çıkarak; hız , zaman, yaşam, aşk, sevgi vb gibi evrensel kavramlarla ilişkilendirmektedir. Desen olarak alt yapıda yer alan ve göze çarpan öğeler, yarı soyut bir dil ile öne çıkan çizgi, grafik anlatım ve figür ,tek renkli (monokrom) bir yapıdadır.

Detaylar
Lot: 4 » RESİM

Behruz Kuul(1988-)

Tuval üzerine yağlı boya
50x50

Behruz Kuul(1988-)

1988 yılında Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti'nde doğdu.
2005-2009 yılları arasında Nahçıvan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde eğitim aldı.
2010 yılında seçildiği Nahçıvan Ressamlar Birliği tarafından kendisine tahsis edilen atölyede bağımsız olarak çalışmaya başladı. 2010-2015 yıllarında yurt içi ve yurt dışı sergilerine, yarışma ve festivallerine katıldı.
Eserleri Azerbaycan, Türkiye, Almanya, Gürcistan, Rusya, İngiltere ve Amerika'da özel koleksiyonlarda yer almaktadır.
2015 yılından bu yana çalışmalarını Türkiye'de kendi atölyesinde sürdürmekte ve çalışmaları birçok yerel sanat fuarı, festival ve sergide yer almaktadır.

Sanatçı  eserlerinde insan doğası ve psikolojisi üzerinde anlam arayışlarını inceler. Farklı  perspektif açılarıyla ve impasto  tekniğinden yararlanarak, sanki bir analist gibi bilinçaltının doğa üzerinde etkileşimini, kentselleşmenin  getirdiği yalnızlığı ve hayatda varoluşçu yönelimin ritmini kompozisyonlarına aktarır. Kentselleşmenin  insanın davranışına, onun psikolojisine etkisini bazen doğadaki tenha ağaçlarla, bazen arka planda üç boyutlu semadaki bulutların harmonik dinamiğiyle, renk patlamalarıyla hiperbolik hatlar yaratarak tasvir eder.

(İmpasto, çalışma üzerinde kullanılan boyanın yığılması ile kalın boya tabakaları kullanılarak hazırlanan yağlı boya tekniğidir. İtalyancada hamur anlamına gelmektedir. Boyanın fırça veya spatula gibi resim araçlarıyla tuval üzerine sıvanmasıyla gerçekleştirilir.)

Detaylar
Lot: 5 » RESİM

Hüseyin ELMAS(1967-)

Tuval üzerine karşık teknik
35x35

Hüseyin ELMAS(1967-)

1967 yılında Anamur’da doğdu. 1990’da Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitimi Bölümünden mezun oldu. 1991’de Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitimi Bölümüne Araştırma Görevlisi olarak atandı. Aynı Üniversite’nin Sosyal Bilimler Enstitüsü Resim Eğitimi Anabilim Dalı’nda; 1994’te yüksek lisansını, 1998’de “Çağdaş Türk Resminde Minyatür Etkileri” konulu tezle doktorasını tamamlayıp “Bilim Doktoru” unvanı aldı. 1999’da Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı’na Yrd. Doç. Dr. unvanıyla öğretim üyesi olarak atandı. 2005 yılında Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel ve Resim Bölümleri kurucu öğretim üyeliği ve bölüm başkanlıkları ile aynı fakültenin dekan yardımcılığı görevine atandı. Bu görevlerini 2013 yılına kadar sürdürdü. 2008 yılında Doçent, 2013 yılında ise Profesör unvanı aldı. 2013-2016 yılları arasında Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı görevini yürüttü. 2020 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü’ne atandı. Günümüze değin 25 kişisel sergi gerçekleştirdi; 300’den fazla ulusal ve uluslararası karma resim sergisine katıldı. Yurt içi ve yurt dışı sanat kolonilerine katılıp çalışmalarda bulundu. Eserleri özel ve resmi koleksiyonlarda, müzelerde bulunan sanatçı, halen çalışmalarına Ankara’da devam etmektedir.

Detaylar
önceki
Sayfaya Git: / 3
sonraki