• Cancel
    Filter
Filter

19. ONLİNE TABLO MÜZAYEDESİ

19. ONLİNE TABLO MÜZAYEDESİ 26 TEMMUZ 2024 saat 21:00'a kadar internet sitemizden pey verebilirsiniz. 
21:02 itibariyle canlı müzayedemiz başlayacaktır.

Komisyon Oranı: % 10

ÜRÜNLERE %20 KATMA DEĞER VERGİSİ EKLENECEKTİR!!!

NOT: PEY SİLME, SATIŞ İPTALİ, CAYMA HAKKI veya ALIMDAN VAZGEÇME söz konusu değildir. ürünler olduğu hali ile satılmaktadır.

"ÖDEME SÜRESİ MÜZAYEDE BİTİMİNDEN SONRA 5 İŞ GÜNÜDÜR

Lot: 2 » RESİM

Haydar EKİNEK(1967-)

Tuval üzeri yağlı boya
40x30

Haydar EKİNEK(1967-)

 

1967 yılında VAN Çomaklı köyünde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini iskele yatılı bölge okulunda, lise öğrenimin’ ise Van Endüstri Meslek Lisesinde tamamladı. Orta ve lise dönmelerinde resim yarışmalarında birincilikleri oldu.

Sıra dışı çizgisi ile bilinen ressam, sürekli kendisini yenileyerek hem kendisini geliştirdi hem de meslektaşları arasında başarı grafiğini devamlı yükseltti. Dünyada ve Türkiye’de bir ilke imza atarak çivileri de fırça gibi kullanarak eşsiz ve farklı resimler ortaya çıkaran ressam özellikle bu alanda Türkiye’de çeşitli zamanlarda açtığı sergilerle de adından sık sık söz ettirdi. Sanatçının en büyük özelliği de doğduğu topraklardan kopmaması ve sanatın evrensel dilini, dünya insanlarıyla paylaşmasıdır.

Details
Lot: 3 » RESİM

Akdoğan TOPAÇLIOĞLU(1959-)

Tuval üzeri yağlı boya
40x30

Akdoğan TOPAÇLIOĞLU(1959-)

 

1959 yılında Ankara’da doğdu. Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Ana Sanat Dalı’ndan 1983 yılında mezun oldu. Öğrenim sürecinde Söbütay Özer ve Mustafa Ayaz Atölye’lerinde öğrenim gördü. Bu güne değin 38 kişisel sergi gerçekleştirdi. Figüratif anlayıştaki resimlerinde hareket ve desen ilk dikkati çeken unsurlardır. Figür ve fon ilintisinde kullanılan ara elemanlar durağan fonla çılgın tema arasındaki pasajlar şiirsel bir anlam kazandırır resimlerine. Kadın figürleri, atlar, keçiler ve boğalar bu etkiyi yaratan temalarını oluşturur.

Akdoğan Topaçlıoğlu çalışmalarını Ankara’da sürdürmektedir.

Details
Lot: 4 » RESİM

Ayhan TAŞKIRAN(1968-)

Tuval üzeri yağlı boya
25x25

Ayhan TAŞKIRAN(1968-)

Ayhan Taşkıran 1993’te Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü’ nde lisans eğitimini tamamladıktan sonra, 1996’da Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Seramik Ana Sanat Dalı’nda “Başlangıcından Cumhuriyet Dönemine Kadar Seramik-Resim İlişkisi” isimli Yüksek Lisans Tezini tamamladı. 1998’de 59. Devlet Resim Heykel Yarışması’nda Başarı Ödülü aldı. Sanatçı resim çalışmalarına Çan’da devam etmektedir.

Details
Lot: 5 » RESİM

Serdar LEBLEBİCİ(1961-)

Tuval üzeri yağlı boya
33x33

Serdar LEBLEBİCİ(1961-)

1961 yılında İzmir’de doğdu. 1984 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Tekstil Tasarımı Anasanat Dalı’ndan mezun oldu. Ressam Yavuz Seçkin ile çalıştı. Yirmisekiz kişisel sergisi vardır. Yurtiçi ve yurtdışında, uluslararası boyutu olan birçok karma ve grup sergisine katılmıştır. Société Nationale des Beaux-Arts (SNBA), Paris üyesidir. SNBA kurumu tarafından; 2006 yılında, “Resim Dalında Bronz Madalya”, 2011 yılında, “20×20” Delegasyon sergisi ile “Gümüş Madalya”, 2015 yılında, “Synergie / Sinerji” Delegasyon sergisi ile “Altın Madalya” 2013 Tunus/ Monastir Uluslararası Plastik Sanatlar Festivali’nde ise “Resim Dalında Büyük Ödül” ile onurlandırılmıştır. T.C.Dışişleri Bakanlığı bünyesinde gerçekleştirilen proje kapsamında eserleri;Abuja(Nijerya) ve Ulan Bator(Moğolistan) başta olmak üzere,T.C.Büyükelçilik sanat eserleri koleksiyonlarına dahil edilmiştir. Sanatçı, 2010 yılından itibaren Paris’te, Galerie L’Amour de L’Art tarafından temsil edilmektedir. Çalışmalarını İzmir’deki atölyesinde sürdürmektedir.

Details
Lot: 9 » RESİM

Ömer VARDAR(1961-)

Tuval üzeri yağlı boya
60x50

Ömer VARDAR(1961-)

1961 yılında doğan Ömer Vardar, çalışmalarında sınır tanımaksızın her konuda gelişme sağlama amacı olan bir sanatçı olarak; belli konulara bağlı kalmadan, o an içinden gelen isteğe ve duygulara bağlı resim yapmayı ilke edinmiştir. Kendini sınırlamaktan kaçınan sanatçı, çalışmalarına İstanbul'daki atölyesinde devam etmektedir. 

Details
Lot: 15 » RESİM

Şenay ARDUÇ(1997-)

Tuval üzeri akrilik boya
25x30

Şenay ARDUÇ(1997-)

1997 yılında İstanbul Üsküdar’da doğdu.
Lisans eğitimini Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon alanında tamamladı.
2007-2012 yılları arasında IMOGA İstanbul Grafik Sanatlar Müzesi’nde özgün baskı eğitimi aldı.
2012-2014 yılları arasında Don Kişot Sanat'ta kara kalem eğitimi aldı.
Resimlerinde pozitif düşünceler aşılamayı hedefleyen sanatçı, eserlerinde konu olarak resim ve sevginin ortak yanı olan iyileştiriciliği kullanmıştır.

Details
Lot: 23 » RESİM

İsmail MENEKŞE(1943-)

Kağıt üzeri sulu boya
32x16

İsmail MENEKŞE(1943-)

1943 Emet doğumlu. Kütahya Lisesi’nden sonra İstanbul Üniversitesi Jeoloji bölümünü bitirdi.
Çocukluğundan beri ilgi duyduğu resim konusunu ihmal etmeden bir çok yabancı ülkede incelemeler yaptı. Özel dersler aldı.
Sulu boyanın saydamlığı, şiirselliği bu uğraşında etken oldu. İnsanın çevresinde oluşan her türlü konu resimlerinde yer almaktadır.
Çeşitli karma sergilere katıldı. Bir çok yerli ve yabancı koleksiyonda resimleri bulunmaktadır.

Details
Lot: 24 » RESİM

Yusuf Kemal ÇANKAYA(1955-)

Kağıt üzeri sulu boya
23x30

Yusuf Kemal ÇANKAYA(1955-)

1955 yılında Antalya'da doğmuştur. İlkokul yıllarından sonra Ankara'ya yerleşen Çankaya, 1982 yılında tekrar doğduğu şehir olan Antalya'ya dönmüş ve resim sanatıyla daha yoğun olarak ilgilenmeye başlamıştır. Desen ve suluboya çalışmalarıyla resim sanatındaki yolculuğuna başlayan sanatçı, Antalya Kale İçi'nin nostaljik dokusu ve bölgeye has cumbalı evlerini barındıran dar sokaklarını resimlerinde konu olarak işlemiştir. Ayrıca, mimari dışında yok olmaya yüz tutmuş meslekleri ve zanaatkarları da suluboya tekniği ile çalışmıştır.

Details
Lot: 32 » RESİM

Yavuz SARAÇOĞLU

Tuval üzeri akrilik boya
35x50

Yavuz SARAÇOĞLU(1960-)

1960 Sivas doğumlu olup, AÖF Fakültesi mezunudur.
1991 yılında Kasım Koçak atölyesinde özgün baskı çalışmalarına başladı.
İlk kişisel sergisini Maltepe Sanat Galerisi'nde açtı ve birçok karma sergide yer aldı . 2005-2016 tarihlerinde özgün baskı çalışmalarımı İMOGA grafik sanatlar muzesindesürdürdüm.bir müddet Kadıköy Donkişot sanat atölyesinde özgün baskı kursu verdim.Çalışmalarıma ev atölyemde devam etmekteyim. “Bakmak ve Görmek “Jhon BERGER’in söylediği gibi “ Çizmek inceleyerek bakmaktır” Ben Doğaya,insanlara,canlı cansız tüm varlıklara yaklaşımımda bunu gözetiyorum ve görebildiğim her şeye bende fazlasıyla farklı duygular uyandırıyor.Olanı olduğu gibi görmek degil de bana yansıttıgı manayla tekrar yoğurmak bana haz veriyor yaratıcılık da budur sanırım.Sana yansıyanı farklı bir yolla sunmak.Nesnenin aynaya düşen aksi fotografıdır,halbuki resim sanatçıya yansıyan duyguların sunumudur.Resimlerimde doğanın bana yansıyan yüzünü sizlere sunuyorum.Gökyüzüm bu yüzden daha renkli,denizim herkese görünenden daha farklıdır .

Details
previous
Go to Page: / 4
next