• Vazgeç
    Filtrele
Filtrele

10. ONLİNE TABLO MÜZAYEDESİ

10. ONLİNE TABLO MÜZAYEDESİ 24 MAYIS 2024 saat 21:00'a kadar internet sitemizden pey verebilirsiniz. 
21:02 itibariyle canlı müzayedemiz başlayacaktır.

Komisyon Oranı: % 10

ÜRÜNLERE %20 KATMA DEĞER VERGİSİ EKLENECEKTİR!!!

NOT: PEY SİLME, SATIŞ İPTALİ, CAYMA HAKKI veya ALIMDAN VAZGEÇME söz konusu değildir. ürünler olduğu hali ile satılmaktadır.

"ÖDEME SÜRESİ MÜZAYEDE BİTİMİNDEN SONRA 5 İŞ GÜNÜDÜR

Lot: 51 » RESİM

Nurhayat ALTUNCUOĞLU(1959-) 'Mühürler serisi'

Tuval üzeri yağlı boya
150x80

Nurhayat ALTUNCUOĞLU(1959-)

1959 yılında İstanbul’da doğdu. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim bölümünden mezun oldu. Hüsamettin Koçan ve Mustafa Pilevneli atölyelerinde çalıştı.

Yaşadığımız dünyanın katmanları arasında paralel mekanlar ve olaylar aracılığı ile hayal gücü ve gerçekler arasında sınırdan beslenerek görünenin ardındaki görünmeyen büyülü tarih yansıtma fikri vardır.

Son dönem işlerinde mühürler kullanmakta, geçmişten günümüze önemli olaylara tanıklık yapmış tarihten alıntılar ve son yüzyılın teknolojik buluşları (örneğin internet, viza) ile toplumların dünyaya bakış açısının ne kadar değiştiğini ifade etmekte. Ayrıca eserlerinde felsefe yaparak, ironik ve biraz nüktedan göndermeleriyle mesaj vererek gizemli bir dünyaya izleyiciyi sürüklemekte. Kendi bulduğu teknik ile tuval üzerinde yağlı boya kullanarak altın varak etkisinde pırıltılar oluşturmakta. Çağdaş yorumlar ve geometrik formlar içerisinde kendine özgü lambiri gibi dikey katmanlar ve yelpazeye benzer daireler ile farklı bir imge yaratmaktadır.

On beş adet kişisel, elli adet karma sergiye katılmıştır. Yurt içi ve yurt dışında birçok eseri bulunmakta. Çalışmalarına İstanbul’daki atölyesinde devam etmektedir.

Detaylar
Lot: 54 » RESİM

Alaaddin HIZ(1989-) figüratif kompozisyon

Tuval üzeri akrilik boya
Çap:120 cm

Alaaddin HIZ(1989-)

989 yılında Akşehir'de doğdu. 2018  yılında Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünü bitirdi. 2021 yılında Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Sanat ve Tasarım Anasanat Dalında Master yaptı. " 1950 Sonrası Çağdaş Türk Resim Sanatında Yazı ve Kaligrafi Kullanımının İrdelenmesi" başlıkta bilimsel tezini yayınladı. Uluslararası ve Ulusal 18 Sanat Karma Sergi ve 26 Sanat Çalıştayında yer aldı.

   Antalyada bulunan kişisel resim atölyesinde çalışmalarına devam etmektedir.

Detaylar
Lot: 58 » RESİM

Çağrı AKBEY(1994-)

Tuval üzeri yağlı boya
120x150

Çağrı AKBEY(1994-)

26 Nisan 1994 tarihinde Ankara'da doğdu. İlk,orta ve lise eğitimini yine Ankara'da tamamladı. Orta okul ve lise döneminde sokak sanatı ve graffiti ile sanat hayatına ilk adımlarını attı. Graffiti sanatıyla ilgilendiği süreçte 2013 senesinde Ankdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim bölümünü birincilikle kazandı. Sokak Sanatcısı kimliğini tuvalleriyle birleştirdi. 2021 senesinde akademiden mezun oldu. Neo-expressionizm ve figüratif çalışmalarına günümüzde de devam etmektedir.

Detaylar
Lot: 61 » RESİM

Çoban Ressam Süleyman ŞAHİN(1949-) 'Günbatımı'

Tuval üzeri yağlı boya
100x130

Çoban Ressam Süleyman ŞAHİN(1949-)

İlkokul dördüncü sınıfa kadar eğitim gördü. 1958 yılında Ankara'ya yerleşti, çocuk yaşında geçimini sağlamak için inşaat boyacılığı ve çobanlık yaptı. Resime olan ilgisi ve yeteneği onu bu alana yönlendirdi. Resimlerinde kırsal yaşamı konu olarak ele alması ve geçmişte çobanlık yapması sanat çevrelerinde "Çoban Ressam" adıyla anılmasına neden oldu. İlk sergisini 1968 yılında Ankara'da İş Sanat Galerisi'nde açtı. 1973'te yerleştiği Bursa'da 1986 yılında Ressamlar Sokağı'nı kurdu ve genç ressamların yetişmesine katkı sağladı. Bir kaç kez Paris'e gitti; Roma, Venedik, Torino ve Milano gibi şehirlerde incelemelerde bulundu. 1988 yılında Ankara Valiliği'nin açtığı "Ankara" konulu resim yarışmasında birinci oldu. Anadolu'dan manzaralarıyla tanınan Şahin, renkleri duygusal aktarım için kullandı. Kendi çabasıyla geliştirdiği resimlerinde otodidaktik özellik gözlemlenir. 

Detaylar
Lot: 62 » RESİM

Yılmaz GÜNEŞ(1993-)

Kağıt üzeri pastel boya
70x80

Yılmaz GÜNEŞ(1993-)

Yılmaz Güneş, 1993 yılında Bolu, Gölcük'de doğdu. 

Çocukluğundan itibaren resme olan ilgisi giderek arttı ve lise yıllarında, Ressam Yılmaz Güneş olarak tanınmak istediğine karar verdi.
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünde, Doç. Mehmet Alagöz ve Yrd. Doç. Dr. Melek Abut'un atölyelerinde öğrenim gördü.

Genellikle realistik objeleri, karakalem kar manzaraları ve peyzajları ile tanınan sanatçının, karakalem kar manzaraları büyük ilgi görmeye başladı.

Detaylar
Lot: 64 » RESİM

Ümmet KARACA(1956-) 'Göksu'da İlkbahar'

Tuval üzeri yağlı boya
60x90

Ümmet KARACA(1956-)

Ümmet Karaca 1956 yılında Gürcistan’da doğdu.

Sanatçı 1978 yılında başladığı Tiflis Yüksek Ressamlar Okulundan 1982’de mezun oldu. 1987 yılında Gürcistan’ın Tiflis şehrinde ilk kişisel sergisini açtı. 1993’te ise Türkiye’deki ilk kişisel sergisini İstanbul’daki Varol Sanat Galerisinde düzenledi. Sonrasında da İstanbul ve Ankara’da pek çok karma sergiye katılmaya ve kişisel sergiler açmaya devam etti.

Ümmet Karaca genellikle tuval üzeri yağlıboya tekniğiyle yaptığı tablolarında İstanbul temasını işlemektedir. Eserlerinde şehrin sokaklarını, insanlarını, doğasını, sosyal yaşamını klasik bir üslupla resmetmeyi tercih etmektedir. Özellikle Büyükada’dan manzaraları resmetmeyi seven sanatçının eserlerini İzlenimci tarzın içinde de değerlendirebiliriz. Karaca genel olarak şehir manzaralarıyla bilinse de natürmort ve portre de çalışmıştır.

Ümmet Karaca halen İstanbul’da yaşamakta ve sanat çalışmalarını sürdürmektedir.

Detaylar
Lot: 86 » RESİM

Ecem DÖNMEZ(2001-)

Tuval üzerine akrilik boya
100x150

Ecem DÖNMEZ(2001-)

Ecem Dönmez, Avustralya Canberra’da 2001 yılında doğdu. İstanbul Kültür Üniversitesi İşletme   (İngilizce ) Bölümü 4.sınıf öğrencisidir. İKÜ Sanatlar Bölümü sanatçının çalışmalarını yakından takip etmektedir. Çocukluğundan beri resme olan merakından dolayı resim çalışmalarına devam etmektedir. 2012-2014 yılları arasında Antalya’da Devlet sanatçısı ressam Nur Ekmekçioğlu’nun atölyesinde eğitim almıştır. 2016-2017 yıllarında İzmir’de ressam Hatice Boyamalar’ınatölyesinde eğitim almıştır. Çalışmalarına günümüzün usta ressamları ile devam etmektedir. Çalışmalarını karakalem, yağlı boya, akrilik boya kurslarıyla tamamladı. 2018 yılından bu yana resim çalışmalarını evindeki atölyesinde yapmaktadır. Pandemi döneminde dijital art çalışmaları da yapmıştır. Kendi resimlerini online sistemden usta ressamlar ile paylaşmış ve onların değerli fikirlerini alarak çalışmalarını ilerletmiştir. 2018 yılından itibaren hocası Devlet Sanatçısı Ressam Nur Ekmekçioğlu’ndan online dersler almaktadır. İstanbul ‘da çalışmalarında ressam Feryat Aydemir’den destek almaktadır. Eserleri birçok müzayede de satılmaktadır. Resimlerinde tuval üzerine yağlı boya ve akrilik boya çalışması yapmaktadır. Klasik, manzara, soyut ve dijital birçok konuda resim yapmakta ancak soyut resim çalışmalarına ağırlık vermektedir.

Detaylar
Lot: 87 » RESİM

Murat FESLİ

Detaylar
Lot: 88 » RESİM

Tülin GİZGEN ATABAY(1973-)

Tuval üzeri akrilik boya
50x35

Tülin GİZGEN ATABAY(1973-)

İlkokul çağlarında melek çizdi ve bu resme açılan kapıydı.

Rüştü Uzel Kız Meslek Lisesi'nde Ressam Alp BATU'nun öğrencisi olan Tülin, Trakya Üniversitesi Duvar Süsleme Sanatları bölümünde 2 sene öğrenim gördü.

Yüksek öğrenimine Marmara Üniversite'sinde devam eden sanatçı Atatürk Eğitim Fakültesi'nde Nevhiz TANYELİ, Remzi AYDIN, Mehmet ÖZET ve Ahmet ÖZOL gibi sanatçı-hocaların ışık-gölgesinde boya ve çizgilerle geçen tedrisatını sürdürmüştür. Her mezun gibi o da cennetinden kovulmuş ve kendisine yeni bir cennet aramıştır.

Bu arayışı onu uzun yıllar yıllar öğretmen-sanatçı imkanı vermiş, yaşamının  dışında bir şeyler olup biterken içinde de insan, ve özellikle kadın (ve kadın ve kadın vekadın...) imgeleri açmışıtır. 

Öyle ki, sanatçının biçim aracoılığıyla neyi, ne için ve nasıl söylediğiyle verdiği ileti ve onda uyandırdığı estetik kaygı onun yapıtını özgün ve ayrıcalıklı kılar olmuştur.

Sanatçının zihninde eriyen imgeler elleriyle biçim alır ve imgelem haline gelir, donar... Seyirci ile bu imgeler bir kere daha erir ve anlam bu zihinler arası süreçte, renkler ve biçimler hukukunda, zamansız gerçekleşir. Devinimsel estetik iki kişinin (seyirci ve sanatçı) varlığında soyut bir eylemle gerçekleşir. Böylece estetik kaygı, estetik bir iyi hale varır.

İlkokul yıllarında resme melek desenleriyle başlayan Atabay, bugün halen kendi meleğini arama serüvenindedir ve insanın içinde insan açar...

Detaylar
Lot: 92 » RESİM

Selda EĞER(1969-)

Tuval üzeri yağlı boya
70x50

Selda EĞER(1969-)


1969 Hatay İskenderun doğumluyum. Lisemde resim bölümünden mezun oldum. Daha sonra aldığım resim eğitimleri ve kurslardan sonra şimdi kendi atölyemde resim çalışmalarıma devam ediyorum. Katıldığım İstanbul,Ankara,İzmir,Gaziantep ve Hatay gibi birçok şehirde eserlerimi sergiledim. Her sene Art-Ankara sanat fuarına eserlerimle katılmaktayım.

Detaylar
Lot: 96 » RESİM

Erkin KESKİN(1969-)

Kera-Mix (Pişmimiş toprak üzerine yağlıboya+promarker) pleksyglas Üzerine Montaj yapılmış durumda Çerçeve 49x40cm Çalışma boyutu 32x27cm-2023

Erkin KESKİN(1969-)

1969      Artvin, Şavşat doğumludur.

1992      Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim – İş Eğitimi Bölümü (lisans)

1996      Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Grafik Anasanat Dalı (yüksek lisans)

Halen Uludağ Ünv. Eğt. Fakültesi Resim İş Eğitimi Anabilim Dalı’nda öğretim elemanı olarak görevini sürdürmektedir. Birçok çalışması, ulusal ve uluslararası müzelerde yer almaktadır.

Detaylar
Lot: 98 » RESİM

Asya ALPAY

Tuval üzeri karışık teknik
50x70

Asya Alpay, İstanbullu genç bir sanatçıdır. Çalışmaları daha önce İstanbul, İzmir, Bodrum, Londra, Toronto, Madrid, Paris ve New York'ta çeşitli galerilerde ve IAAF, ART3F, The Affordable Fair London gibi önemli fuarlarda sergilendi. Gelecek aylarda eserleri Barcelona’daki Avrupa Modern Sanat Müzesi’nde, yeniden New York’ta, California’da sergilenecek. Aslen Boğaziçi Üniversitesi Batı Dilleri ve Edebiyatları mezunu olan Alpay, sanatını, kendisine 2016 yılında teşhis konulan bipolar bozukluğun bir yansıması olarak görüyor. 2019 Aralık ayından beri aktif olarak sanatla ilgilenen Alpay, katıldığı bir çok karma sergiden sonra Ocak 2025’de İstanbul Galerie La Visione ile ilk solo sergisine hazırlanıyor. Geleneksel çizimin aksine, renkler ve geri dönüştürülmüş malzemeler de dahil olmak üzere malzemelerle oynadığı soyut resimler yapıyor. Sanatta belirsizliğe ve kişisel deneyime samimiyetle inanıyor.

Detaylar
önceki
Sayfaya Git: / 4
sonraki