• Vazgeç
    Filtrele
Filtrele

10. ONLİNE TABLO MÜZAYEDESİ

10. ONLİNE TABLO MÜZAYEDESİ 24 MAYIS 2024 saat 21:00'a kadar internet sitemizden pey verebilirsiniz. 
21:02 itibariyle canlı müzayedemiz başlayacaktır.

Komisyon Oranı: % 10

ÜRÜNLERE %20 KATMA DEĞER VERGİSİ EKLENECEKTİR!!!

NOT: PEY SİLME, SATIŞ İPTALİ, CAYMA HAKKI veya ALIMDAN VAZGEÇME söz konusu değildir. ürünler olduğu hali ile satılmaktadır.

"ÖDEME SÜRESİ MÜZAYEDE BİTİMİNDEN SONRA 5 İŞ GÜNÜDÜR

Lot: 111 » RESİM

Seher UYSAL(1976-)

Tuval üzeri yağlı boya
50x80

Seher UYSAL(1976-)

Seher uysal 1976 Hatay İskenderun doğumluyum lisesi mezunuyum çocuk yaşlarda başlayan resim aşkı Halk eğitim destekli İskenderun askerî Deniz müzesinde 5 yil eğitim aldım Deniz müzesi karma resim sergilerinde eserlerim sergilendi İstanbul Beşiktaş askerî Deniz müzesinde karma resim sergilerinde eserlerim sergilendi ve Beşiktaş Deniz müzesi yarışmasıina katıldım Ankara çağdaş sanat merkezi sergisi Ankara Zafer çarşısı sanat merkezi sergisi  Gaziantep Zeugma mozaik müzesi sergisi Diyarbakır belediyesi sanat merkezi sergisi Bodrum belediyesi sanat merkezi sergisi İstanbul luna sanat galerisi sergisi 2021. 2024 arası artankara sanat fuarı mask sanat galerisi ile katildigim sergiler kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti  uluslar arası çalıştay ve bellamiya manastırı karma resim sergisi  birçok online sergi ve müzayede'de yer almıştır 7 yıldır Kendi atölyesinde resim çalışmalarına devam etmektedir

Detaylar
Lot: 114 » RESİM

Şerif KİNO(1967-) 'DON KİŞOT'

Tuval üzeri akrilik boya
80x70

ŞERİF KİNO(1967-)

 

Benim idolüm Don Kişot’tur, Sancho Panza değildir. Günümüz dünyasında zaten herkes Sancho Panza rolünü oynuyor. Bana sorulursa, önemli olan Don Kişotluk yapabilmektir bu çağda.

 

1967 Mardin, Kızıltepe doğumlu ressam Şerif Kino, Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim Bölümü’nü bitirir. Sanatçı, üretimini ve yaşantısını Mardin’de sürdürürken yurt dışıyla da bağlantısını koparmaz. Resimlerinde renkler, boşluklar, geniş mekânlar ve insan figürleri dikkat çeker; Don Kişot ise sanatının adeta anahtar kelimesi olur. Birden fazla duyguyu harmanladığı resimlerinde yalnızlık, karmaşa, olağanlık ve olağan dışılık öne çıkarken siluetlerin oluşturduğu kompozisyonlar renklerin içinde dikkati üzerine toplar. 

Detaylar
önceki
Sayfaya Git: / 4
sonraki