• Vazgeç
    Filtrele
Filtrele

12. ONLİNE TABLO MÜZAYEDESİ

11. ONLİNE TABLO MÜZAYEDESİ 7 HAZİRAN 2024 saat 21:00'a kadar internet sitemizden pey verebilirsiniz. 
21:02 itibariyle canlı müzayedemiz başlayacaktır.

Komisyon Oranı: % 10

ÜRÜNLERE %20 KATMA DEĞER VERGİSİ EKLENECEKTİR!!!

NOT: PEY SİLME, SATIŞ İPTALİ, CAYMA HAKKI veya ALIMDAN VAZGEÇME söz konusu değildir. ürünler olduğu hali ile satılmaktadır.

"ÖDEME SÜRESİ MÜZAYEDE BİTİMİNDEN SONRA 5 İŞ GÜNÜDÜR

Lot: 101 » RESİM

Orhan ZAFER(1971-)

Tuval üzeri akrilik boya
54x46

Orhan ZAFER(1971-)

 

19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim Bölümü Mezunu. Resim çalışmaları yanı sıra Karikatür ve Fotoğraf sanatıyla ilgilenmektedir.

10 kişisel ve birçok karma sergi veya organizasyona katıldı. Katılmış olduğu yarışmalar sonucu; üçü uluslar arası sekizi ulusal ve biri özel ödül olmak üzere on iki ödül aldı.

Birçok ulusal düzeyde sergi organizasyonu gerçekleştiren Orhan Zafer aynı zamanda ulusal ve uluslararası birçok yarışmada jüri görevinde bulunmuştur.  Türkiye Karikatürcüler Derneği, Birleşmiş Ressamlar ve Heykeltıraşlar Birliği ve  Karadeniz Plastik Sanatlar Derneği Yönetim Kurulu üyesidir. Eserleri birçok kez müzayede yer almış ve önemli resmi ve özel müzelere eserleri kabul edilmiştir.

Bilkent Sanat sokağında ilk kez Türkiye de uygulanan kişi adına özel galeri projesi kapsamında Ankara RC Galeri Bilkent  Sanat Sokağında; ‘Orhan Zafer Galeri’ adına özel galeri açılmıştır.

Sanatsal özel bir boya markası ‘ozblue-ozmavi’ ismiyle sanatçının en fazla kullandığı mavi rengi tescilleyerek 2015 yılında üreterek piyasaya sundu.

Ordu Güzel Sanatlar Lisesi’nde uzman sanat eğitimcisi ve Resim Bölüm Başkanı olarak meslek hayatına devam etmektedir. Sanatsal çalışmalarını  “atölyeMavi” isimli atölyesinde sürdürmektedir.

Detaylar
Lot: 115 » RESİM

Uygar SÖZER(1977-)

Mesela İstanbul gibi...'
Tuval üzerine akrilik boya
70x100

Uygur SÖNMEZ(1977-)

Sanatçı 1977 yılında Mersin'de doğdu. 2003 yılında Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitim Fakültesi Baski Resim Ana Sanat Dalı'ndan mezun oldu. Kariyerine reklam sektöründe grafiker olarak çalışmaya başladı. Sonrasında çeşitli tekstil fabrikalarında desinatör ve işletme sorumlusu olarak çalışmaya devam etii. Eğitim sektörüne yönelerek özel okullarda görsel sanatlar öğretmeni olarak çalışmaya başladı. Şimdi Tan Eğitim Kurumları'nda Görsel Sanatlar Öğretmeni olarak çalışmaktadır. Sanat çalışmalarına ayrıca devam etmektedir. Birçok karma ve kişisel sergilere katılmıştır. Ulusal ve uluslararası resim yarışmalarında ödül almış ve sergilemelerde bulunmuştur. Öğretmenliğinin yanında, sanatsal çalışmalarına da devam etmektedir.

Detaylar
önceki
Sayfaya Git: / 3
sonraki